Fine moteklær fra RiccoVero

Fine moteklær fra RiccoVero

RiccoVero ligger i den absolutte toppklasse når det gjelder moteklær for både menn og kvinner. Det norske merket ble offisielt etablert i 1986, men historien startet allerede flere generasjoner før dette når Einar Kvamme etablerte sin lille private skredderpraksis i den lille bydga Olden. Helt fra begynnelsen har det vært fokus på funksjonalitet og passform, og etter sønnesønnen etablerte RiccoVero, har han tatt bedriften til helt nye høyder med sine fasjonable dresser. I nesten 20 år har kvinne kolleksjonen også vært en del av RiccoVeros merkevare.

I dag kan de presentere et bredt sortiment innen både herre- og damekolleksjonene. Her finner du blant annet lekre skjorter, dress og overtøy for menn samt tilbehør i flott design. For kvinner kan du velge mellom vakre blazers og trench coats, fine kjoler, skjørt og overdeler. Og så kan du tilmed få herlige RiccoVero sko til kvinner. Det er fortsatt fokus på de opprinnelige verdier, og en gjennomtenkt design med godt håndverk og god passform er helt sentralt for deres produksjon. Deres plagg er funksjonelle og komfortable, produsert av sterke og ordentlige materialer i høy kvalitet, og så har de et klassisk uttrykk med rene linjer. Derfor er du også sikker på at deres tidløse design aldri går av moten. 

Med deres simple, stilige designs er du sikker på å ha plagg som kan anvendes til alle anledninger – både hverdag og fest. Og den høye kvaliteten sikrer at du kan ha glede av de i lang tid fremover. Hos Kleins.no kan du se et herligt sortiment av RiccoVero klær til både menn og kvinner, og her kan du helt sikkert også finne et par favoritter. Du vil bli garantert ikke bli skuffet over komforten som er helt i topp samt det flotte snittet og den vakre passform som virkelig gjør noe godt for ethvert antrekk.