Herlige barneklær fra Lilleba

Herlige barneklær fra Lilleba

På Englerogpirater.no finner du et utrolig stort utvalg av barneklær i høy kvalitet. Blant utvalget kan du finne en rekke nøye utvalgte merker som er valgt ut for sin høye kvalitet og sitt herlige design. Dette gjelder blant annet det anerkjente norske barneklesmerke Lilleba, som tilbyr et bredt utvalg av produkter innen baby- og barneklær. Merket ble etablert av de to designere Silje Sivertsen og Nina Eikerol, og i dag fokuserer de på å produsere klær av høy kvalitet med særlig vekt på komfortable og gode klesplagg. Derfor har deres baby- og barneklær minst mulig sømmer og blant annet ingen stikkende etiketter som kan irritere huden. Deres klær skal være behagelige og myke mot huden slik at de kjennes gode å ha på. Av den grunnen er deres klær også produsert av bambusviskose, som har noen helt unike egenskaper som å være varmeregulerende og fukttransporterende.

Vil du ha barneklær i høy kvalitet, da er Lilleba alltid et sikkert valg. Og du kan uten tvil finne akkurat det du leter etter blant det brede sortimentet. De har nemlig noen herlige sett med genser og bukse samt fantastisk pysj som kan holde de små varme på natten. Du finner også fine kjoler og tights til jentene, og bodies til de minste. I tillegg tilbyr de et stort utvalg av innen strømper, strømpebukser og nattøy. Deres design er enkelt med dempede farger og fine mønstre, og derfor passer de til enhver smak og til begge kjønn. 

Besøk Englerogpirater.no for å se hele utvalget av klær til babyer og små barn fra Lilleba. Når først du har merket kvaliteten på deres klesplagg, da vil du ikke være i tvil om at barnet ditt kan merke en forskjell. Så bestill dine produkter i dag og vær sikker på at ditt barn får det allerbeste innen barneklær.