Kvalitetsmerker til villmarken

Det finnes et hav av merker for utendørsklær og villmarksturer. Så mange at man enkelt kan drukne i alt, og man vet ikke helt hvor man skal starte. Men det er noen merker som har fått noe mer oppmerksomhet enn andre, og er verdt å nevne. Det du skal huske på er at disse merkene har lang historie, og derfor også høykvalitetsklær som bli mer enn en investering, enn en tilfeldig handletur. Dette er klær som blir i ditt klesskap i mange tiår fremover, og du finner et merke for livet.

image

Outdoor merker som har klær og sko

Det finnes mange merker der ute som gir noe til et konkret område, som klatring, fjellturer, løping og andre sportsgrener eller aktivitetsområder. Men store merker som blant annet North Face og La Sportiva har både et stort utvalg av både sko og utendørsklær som passer til mange ulike grener. Andre merker verdt å nevne er PeakPerformance og Patagonia, og er to store merker man lang historie. Dette i seg selv gir en verdi til det hele, da det ligger mye integritet bak merkene. Spesielt er Patagonia en kjemper for både kvalitetsklær, men også å gi noe tilbake til verden. Et annen merke er Parajumpers, som startet på en bar i Alaska. Da vet man at historien startet godt.

Tilbehør og gadgets til utendørslivet

Garmin er klart et merke som skal nevnes. Her får du høyteknologiske, smarte armklokker, som har innebygde APPs, GPS, timere, pulsmålere, og man kan også få tilkoblet vibrasjonsvarsler til som gir beskjed når du får en SMS, e-post eller andre varsler fra dine APPs. Disse klokkene er noe av de mest fleksible gadgets du kan finne på markedet, og kan tilpasses til grener som yoga, løp, svømming og mye annet.