Skånsom ullvask med På Stell

Skånsom ullvask med På Stell

Ull er en herlig material som er fantastisk til ulike klesplagg fordi det holder oss varme og komfortable. Men dessverre er det vanskelig å ta vare på, og mange ender opp med å ødelegge eller skade sine ullplagg på grunn av feil behandling. Vask av ull med vanlig såpe og vaskemiddel kan lett skade ull på grunn av ingredienser som ødelegger teksturen. Blekemidler og enzymer har nemlig en negativ virkning på ull, og disse ingredienser finnes i de fleste vanlige vaskemidler i dag. Derfor er det nødvendig å bruke ullvask når du skal vaske dine ullklær, dersom du ønsker at de skal holde formen og sitt utseende i lang tid. 

På Stell har utviklet en helt fantastisk ullvask som både sikrer at dine ullplagg blir helt rene, og samtidig sørger for utrolig skånsom behandling av det. Slik kan du vaske ull gang på gang uten å bekymre deg om at det tar skade. På Stell ullvask er svært drøy, og derfor kan den brukes igjen og igjen, og du oppnår samme gode resultat hver eneste gang. Den er enkel å bruke, fordi den anvendes presis som vanlig vaskemiddel ved at du bruker det i vaskemaskinen. Den inneholder ingen enzymer, blekemiddel, klor, syntetisk parfyme, amoniakk eller andre elementer som kan skade enten dine klær, deg eller miljøet. Slik er det en effektiv ullvask som samtidig tar best mulig vare på deg og dine omgivelser. Den er økologisk nedbrytbar og produsert av naturlige oljer, som mykgjør dine ullplagg og etterlater det beste resultatet.

På Paastell.no kan du lese mer om den skånsomme og effektive ullvask, og du kan kjøpe din variant for å merke forskjellen på egen hånd. Da får du fremover sikker og enkel ullvask uten å ødelegge dine klær. Du finner den til en veldig god pris på hjemmesiden i dag.