Test deg selv med et Escape Room

Test deg selv med et Escape Room

Vil du og vennegruppen din prøve noe annet enn den vanlige tur på kino, en middag eller brettspill hjemme i leiligheten? Med et Escape Room kan dere gi dere selv en opplevelse og en utfordring dere ikke glemmer. Med dette spillet er du levende deltager i et levende spill som skjer her og nå. Har du og laget ditt det som skal til for å løse oppgaven? 

Det første du må gjøre er å samle et lag. Samarbeid er nøkkelen til dette spillet. Når dere ankommer til et Escape Room får dere en historie, et mysterium som må løses eller kanskje et spørsmål som skal besvares. Hele rommet er bygget opp om et tema, og dette gjør kun opplevelsen enda mer realistisk og medrivende. Etterfølgende blir dere låst inne på rommet, og tiden begynner å gå. I løpet av den neste timen må dere samle inn spor og redskaper som er gjemt på rommet, løse oppgaver eller gåter, eller på en annen måte bruke rommets innhold til å finne den endelige nøkkelen eller koden som skal låse dere ut av rommet. Men tiden går fort, så det gjelder om å holde hodet kaldt og holde overblikk når situasjonen blir presset. 

I et Escape Room er dere altså fysisk aktive, og det stilles virkelig høye krav til overblikk, ro og samarbeid. Dere må tenke logisk og rasjonelt, men samtidig forsøke å være kreative og tenke ut av boksen når svaret ikke ligger rett for. Det er ingen krav til viten, fysisk styrke eller lignende, så alle kan være med – hele familien, dine kolleger eller vennegruppen. Escape Rooms er for deg som vil ha en morsom, spennende og annerledes utfordring som garantert vil sette deg og laget ditt på prøve. Bestill ditt Escape Room i Oslo i dag, og se om dere klarer det.